Port Privacy

Over ons

Juridische kennis & Rotterdamse nuchterheid

 

De medewerkers van Port Privacy hebben hun sporen verdiend in de wereld van havenbeveiliging, advocatuur, privacy en consultancy. Behalve uit de regelgeving en jurisprudentie kunnen zij ook putten uit tal van specifieke praktijkvoorbeelden uit de haven.

 

Tjeerd en Gwynneth hebben elkaar gevonden in hun streven om klanten telkens een praktische en structurele oplossing te bieden. Tjeerd meer vanuit het juridische kader en Gwynneth meer op het operationele vlak.

 

In 2017 hebben zij besloten hun samenwerking te formaliseren en is Port Privacy opgericht. Klanten waarderen de oplossingsgerichte combinatie van de theorie en de praktijk.

 

 

Neem contact met ons op

Over ons

 


 

  • We zijn privacyspecialisten.
  • We kennen uw bedrijfsprocessen.
  • We slaan bruggen tussen de verschillende partijen.
  • We hebben ervaring met de spanning tussen veiligheid, beveiliging en privacy
  • We kennen de ISPS, AEO, Wet Ketenaansprakelijkheid en het arbeidsrecht.
  • We zetten theorie om praktijk.
  • We combineren juridische kennis met organisatorische kracht.
  • Wij zijn klantgericht, resultaatgericht, onafhankelijk en integer.

Wie zijn wij?

 


 

Tjeerd Poot (CIPP/E)

 

tjeerdpoot@portprivacy.com

 

Tjeerd Poot (1975) is gecertificeerd privacy professional en op de hoogte van alle relevante regelgeving en rechtspraak op het gebied van privacy.

 

Hij gebruikt deze kennis om tot praktische oplossingen te komen. 'Je moet er wel wat aan hebben' Naast zijn werkzaamheden voor Port Privacy is hij zelfstandig advocaat.

 

linkedin.nl/tjeerdpoot

 

Gwynneth Goudsblom (CIPM)

 

gwynnethgoudsblom@portprivacy.com

 

Gwynneth Goudsblom (1975) is gecertificeerd privacy professional en ruim 15 jaar werkzaam in de beveiligingsbranche als operationeel en commercieel manager.

 

Centraal in haar werk staat het opstellen en implementeren van een gedegen privacybeleid waarbij ook altijd oog is voor veiligheid en beveiliging. Naast haar werkzaamheden voor Port Privacy is zij zelfstandig werkzaam als gecertificeerd Management Consultant (SIOO).

 

linkedin.nl/gwynnethgoudsblom